Al 30 jaar specialisten in boomverzorging!

_MG_1391 website
_MG_9561 website

Bomen hebben een belangrijke functie, ze zuiveren de lucht om ons heen. Bovendien zijn bomen sfeermakers in de groene buitenruimte. Twee goede redenen om het onderhoud van uw bomen serieus te nemen.

Boomverzorging is een van onze specialiteiten. Een team van gecertificeerde boomverzorgers gaat vakkundig te werk. De medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over actuele vakkennis m.b.t. het snoeien, planten en verplanten van bomen, klim- en vang- technieken, en specialistische apparatuur en machines.

Snoeiwerk gebeurt bij voorkeur met een hoogwerker. Op moeilijk bereikbare plaatsen maken we gebruik van eigen klimmers, die de kroon handmatig snoeien of de boom tak voor tak uitkleden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van specialistische klim- en vangmaterialen.

 Vaak zijn specifieke bedrijfsmiddelen nodig, zoals hoogwerkers, kranen, trekkers, frezen of vrachtwagens. ABL heeft ze allemaal in haar assortiment. Al het vrijkomend groenafval wordt gerecycled. Van restmateriaal wordt weer grondstof gemaakt voor o.a. bio- en energiecentrales, houtkachels voor de industrie en valdempende ondergronden. (Cleanwood).

ABL Boomverzorging is een bedrijf dat veel waarde hecht aan vakmanschap en kennis van zaken. Naast vakmanschap kunnen klanten van ABL rekenen op flexibiliteit en betrouwbaarheid.