abl-logo-v2
Logo

Tractorchauffeur snippercombinatie / Medewerker Boomverzorging

Je hebt ervaring als tractorchauffeur en gaat werken met de tractor en snippercombinatie. Je voelt je verantwoordelijk voor het materieel dat je mag gaan bedienen.

Je maakt deel uit van de ploeg in het boomonderhoud die werkzaam is binnen ons werkgebied. Je gaat onze boomverzorgers assisteren bij het snoeien, onderhouden en verwijderen van bomen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opruimen en versnipperen van takken, aanharken en bladblazen. Wij zoeken een aanpakker die de handen uit de mouwen wil steken en dus niet alleen op de tractor wil zitten.

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

Je bent enthousiast, betrokken en flexibel
Je ben een doorzetter en weet van aanpakken
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
Je spreekt de Nederlandse taal
Je bent woonachtig in de omgeving van Ede
Ervaring met soortgelijke werkzaamheden is een pré.

ABL Boomverzorging & Transport

We zijn een dynamisch bedrijf waarin mensen centraal staan en iedere dag een nieuwe uitdaging is. Wij werken zowel voor Provinciale- als Gemeentelijke overheden, maar ook voor stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren. ABL Boomverzorging is ISO 9001, VCA** en Groenkeur gecertificeerd voor Boomverzorging en Groenvoorziening. Ons werkgebied bevindt zich in het midden en het oosten van het land en in Noordoost Brabant. Ons team bestaat uit 16 vaste medewerkers en onze standplaats is Ede.

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel en mail je CV en motivatie naar ons via  info@ablboomverzorging.nl Wij zien je reactie graag tegemoet!

Je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en rijbewijs T
Je hebt ervaring als tractorchauffeur
Je bent in het bezit van VCA certificaat of bereid dit te halen