abl-logo-v2
Logo

Chauffeur vrachtwagen met autolaadkraan

Als chauffeur autolaadkraan voer je nauwkeurig en veilig transportwerkzaamheden uit in de groensector waarbij je in staat bent een hydraulische kraan te bedienen. Je zorgt voor de aan- en afvoer van diverse materialen van en naar de werkplek en je kunt zelfstandig werkzaamheden aannemen en uitvoeren. In voorkomende gevallen assisteer je onze boomverzorgers bij het snoeien, onderhouden en verwijderen van bomen of andere voorkomende werkzaamheden. Ook incidenteel voorkomende werkzaamheden tijdens calamiteiten - en winterdiensten behoren tot de taken. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor het materieel dat je mag gaan bedienen en zorg je voor het onderhoud van de vrachtwagen en dieplader.

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

Je bent in het bezit van rijbewijs B-C-E en een geldige code 95 (bijscholing)
Je hebt ervaring als chauffeur op een vrachtwagen met autolaadkraan
Je bent enthousiast, betrokken en flexibel
  Je bent een doorzetter en weet van aanpakken en je bent pro-actief
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 Je spreekt de Nederlandse taal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 Je bent in het bezit van VCA certificaat of bereid dit te halen
 Je bent woonachtig in de omgeving van Ede of Arnhem
Ervaring met soortgelijke werkzaamheden

ABL Boomverzorging & Transport

ABL Boomverzorging & Transport B.V. is een dynamisch bedrijf waarin mensen centraal staan en iedere dag een nieuwe uitdaging is. Wij werken zowel voor Provinciale- als Gemeentelijke overheden, maar ook voor stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren. ABL Boomverzorging is ISO 9001, VCA** en Groenkeur gecertificeerd voor Boomverzorging en Groenvoorziening. Ons werkgebied bevindt zich in het midden en het oosten van het land, maar ook in Noordoost Brabant. Ons team bestaat uit 15 vaste medewerkers en onze standplaats is Ede.

Aanvankelijk bieden wij je een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd omdat we streven naar een langdurige samenwerking met elkaar.

Is je interesse gewekt en wil je een verantwoordelijk én afwisselende baan? Solliciteer dan snel en mail je CV en motivatie naar ons via info@ablboomverzorging.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel ons dan op telefoonnummer 0318-614227