abl-logo-v2
Logo

Leerling-boomverzorger ETW

Wil je graag boomverzorger worden en heb je nog niet de juiste diploma’s, ook dan kan je bij ons terecht. Als leerling-boomverzorger ben je vier dagen per week aan het werk in ons bedrijf en ga je één dag per week naar school. Tijdens dit BBL-traject staat jouw ontwikkeling centraal.

Als leerling-boomverzorger word je onderdeel van een team dat volledig zelfstandig de werkzaamheden organiseert. Je ondersteunt de boomverzorgers in het uitvoeren van alle voorkomende boomverzorgingswerkzaamheden zoals het snoeien, het (ver)planten en het rooien van bomen. Je leert van je collega-boomverzorgers en studeert daarnaast voor het diploma boomverzorger én het ETW-certificaat.

Wat vragen we van onze nieuwe collega?

Je bent enthousiast, betrokken en flexibel en kunt op alle voorkomende werkzaamheden worden ingezet
Je bent een doorzetter en weet van aanpakken en je bent klantgericht ingesteld
Je bent meestal goed gemutst, een echte teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken
Je spreekt de Nederlandse taal
Je bent woonachtig in de omgeving van Ede/Veenendaal of omgeving Rijssen/Holten
Je volgt een opleiding tot European Tree Worker (climbing e/o platform)
Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B(E) en/of rijbewijs T
Je bent in het bezit van het VCA certificaat of bereid dit te halen

ABL Boomverzorging & Transport

We zijn een dynamisch bedrijf waarin mensen centraal staan en iedere dag een nieuwe uitdaging is. Wij werken zowel voor Provinciale- als Gemeentelijke overheden, maar ook voor stichtingen, verenigingen, bedrijven en particulieren. ABL Boomverzorging is ISO 9001, VCA**, CO2 Prestatieladder en Groenkeur gecertificeerd voor Boomverzorging en Groenvoorziening.

Wij kunnen je een dienstverband bieden voor bepaalde tijd om mee te beginnen maar wel met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd omdat we streven naar een langdurige samenwerking met elkaar.

Is je interesse gewekt en wil je als leerling boomverzorger aan de slag? Solliciteer dan vandaag nog en stuur ons je CV en motivatie naar info@ablboomverzorging.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel ons dan op telefoonnummer 0318-614227

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!